Čtyři branky k vítězství nestačily

Redakce | 14. 6. 2022

Litoměřicko získalo opět pouze bod.

Utkání devětadvacátého kola odehrálo naše A - mužstvo v Srbicích. K vidění bylo hned osm branek, ale o vítězi rozhodoval penaltový rozstřel. V první půli šli domácí do vedení po deseti minutách hry. Litoměřicku se podařilo srovnat ještě před poločasovou pauzou, když David Šraga proměnil penaltu.

Druhý poločas oba týmy nastavily vysoké tempo, které vydrželo až do devadesáté minuty. Nejprve zvýšil na 2:1 pro domácí Egrt. Vyrovnávací branku vypálil do šibenice Petr Hranička. V osmašedesáté minutě se vedení ujali opět domácí. Netrvalo dlouho a stav byl opět srovnán a to díky brance Davida Šragy. Následně se žlutomodří dostali do vedení, když v osmasedmdesáté minutě obešel brankáře Matěj Vrzák. Čtyři minuty před koncem utkání přišlo srovnání v podobě nechytatelné střely ze 30 metrů. Utkání se tak přesunulo do penaltového rozstřelu, kde byli úspěšnější domácí.

„Zápas absolutně bez zábran, určitě musel pobavit všechny dorazivší diváky, padaly krásné i šťastné góly.“

Zhodnotil krátce Štefan Knapík.

Závěr sezóny. Litoměřicko odehraje poslední zápas na hlavním stadionu v sobotu 18.6. od 10:15. Můžete se těšit na krátké vystoupení Vojtaana!