Nová sezóna začíná! Jak probíhala ta minulá?

Redakce | 15. 7. 2022

Sezóna 2021/2022 skončila posledním zápasem 18.6., kdy naše A - mužstvo zakončilo jarní část domácí výhrou 5:2 nad Modrou.

Litoměřicko se umístilo na 4. místě s šestapadesáti body. Žlutomodrým se podařilo vstřelit 79 branek z čehož o 28 se postaral nejlepší střelec David Šraga. V sezóně se nám podařilo také ovládnout oboje derby. Jak zhodnotil uplynulý ročník hlavní trenér Štefan Knapík?

„Z uplynulé sezóny si můžeme spoustu pozitivního a z negativních okolností se poučit. Během celého ročníku se nám dařilo hrát na špičce tabulky, bohužel se nám nevydařil závěr soutěže, a tím jsme ztratili možnost hrát o příčky úplně nejvyšší. Tím pozitivem je zejména zařazování mladých odchovanců do utkání, určitě v tom chceme pokračovat, ovšem , musí si to vybojovat. Zmínit musím také starší hráče, kteří tvoří osu týmu, děkuji jim, že jdou příkladem těm mladším, jak jen mohou. A jelikož už jsme zahájili přípravu na nový ročník, přál bych si, aby všem hráčům vydrželo zejména zdraví a nepřestali mít chuť se fotbalově zlepšovat.“

Přípravu na následující ročník zahájí Litoměřicko sobotním duelem s FK Meteor Praha, který se odehraje 16.7. od 10:15 v Mlékojedech.