Sezóna 2021/2022 začala!

Redakce | 15. 8. 2021

Soutěžní ročník 2021/2022 odstartoval v plném proudu. Na začátek sezóny se Litoměřicko pralo o body s Krupkou a Perštejnem.

V prvním kole Litoměřicko zdolalo domácí Krupku až na penalty. Utkání hodnotí trenér Štefan Knapík. „ K prvnímu mistrovskému utkání jsme zajížděli na hřiště Krupky. Od úvodu utkání byla vidět velká nervozita obou týmů, která zapříčinila nekvalitní řešení ve finální fázi na obou stranách. Proto utkání skončilo bez gólu. Tento zápas nám ukázal, na čem musíme tvrdě pracovat. Týmu chybí zápasový rytmus, herní kondice, ale po dlouhé absenci mistrovských utkání je to pochopitelné. Pochvalu zaslouží nováček v naší brance Jan Holub, který skvěle zneškodnil velkou šanci soupeře a hrál důležitou roli i v penaltovém rozstřelu.

První domácí utkání se odehrálo v sobotu 14.8., kdy naše A-mužstvo hostilo Perštejn. Druhé kolo krajského přeboru skončilo 8:1! Utkání opět zhodnotil hlavní trenér Štefan Knapík.

Chceme poděkovat fanouškům za skvělou návštěvnost. Doufáme, že nás přijdete podpořit i v sobotu 28.8. proti Hornímu Jiřetínu.