Derby je naše! Áčko přivezlo domů cenné tři body.

Redakce | 3. 10. 2021

V sobotu 2.10. se odehrálo desáté kolo krajského přeboru. Litoměřicko si do Lovosic přijelo pro tři body. Utkání tradičně hodnotí trenér Štefan Knapík.

Derby je specifické utkání a jinak tomu nebylo ani v utkání v Lovosicích. Mažou se dosavadní zápasy, nikdo se neohlíží na postavení v tabulce, zápas nemá favorita. Na velmi dobře připraveném trávníku se odehrálo soubojové utkání s malým počtem gólových příležitostí. Do utkání lépe vstoupili domácí, ale nám se podařilo rychle odpovědět a do konce prvního poločasu ještě skóre navýšit o dvě branky, tentokrát jsme byli velmi produktivní. Vše nasvědčovalo klidnému průběhu zápasu ve druhém poločase, ale bohužel nepřidali jsme čtvrtou branku, vypadli jsme z tempa, nedařila se nám kombinace, byli jsme pozdě u odražených míčů a chybovali jsme v kombinaci ve výstavbě hry. Soupeře jsme tím posadili na koně, ten snížil na rozdíl jedné branky, ale navíc už naštěstí pro nás neměl sílu a utkání jsme ubojovali až k vítězství.

Lepší je vyhrávat, než prohrávat. “

Muži B - Litoměřická rezerva doma zatím neprohrála stejně jako A - tým. V šestém kole doma hostila Libotenice, které zdolala až v penaltovém rozstřelu.