Litoměřicko si přivezlo tři body z Modlan.

Redakce | 9. 5. 2022

SK Baník Modlany 2:3 FK Litoměřicko

V sobotu se naše A - mužstvo vydalo sehrát utkání čtyřiadvacátého kola krajského přeboru do Modlan. Po devadesáté minutě na světelné tabuli svítilo skóre 2:3 a to znamenalo, že si Litoměřicko odvezlo tři body!

Na první branku se čekalo až do 34. minuty, kdy se prosadil kdo jiný, než David Šraga a kdo jiný nahrával, než Matěj Marič. Po krásné přihrávce Matěje si David poradil se zpracováním a už tradičně přehodil brankáře. Modlany se zmohly vyrovnání, ovšem minutu před koncem první půle si vzali slovo opět pánové Marič a Šraga.

Z kraje druhého poločasu zvýšil náš náskok, i s trochou štěstí, Jára Suroviak. Za zmínku stojí určitě třetí gólová přihrávka Matěje Mariče, který navázal na svůj přihrávkový hattrick z minulého týdne. Domácím se ještě podařilo snížit na 2:3, ale naštěstí to bylo až v závěru utkání. Sobotní duel zhodnotil hlavní trenér Štefan Knapík.

„Od úvodního hvizdu jsme byli lepším týmem, vytvářeli jsme si brankové příležitosti, ale jejich proměňování bylo žalostné. I z toho důvodu se radujeme z vítězství nejtěsnějším rozdílem. Špatnou zprávou z utkání je dlouhodobé zranění Vládi Flégla, rád bych mu popřál úspěšnou operaci a co nejrychlejší návrat zpět na trávník. Lepší je vyhrávat než prohrávat.…“

Kliknutím se můžete podívat na záznam z utkání.

Následující 25. kolo, Litoměřicko doma hostí ASK Lovosice. V sobotu od 13:30 na hlavním stadionu. Přijďte nám fandit v derby!