Všechny derby jsou naše!

Redakce | 17. 5. 2022

Litoměřicko o víkendu porazilo Lovosice hned třikrát a to bez inkasované branky!

První víkendové derby se odehrálo v sobotu od 10:00, kdy naši starší žáci porazili ASK 6:0. Další suverénní výhru předvedli naši mladší žáci, když porazili Lovosice 4:0 a následně i naše A - mužstvo.

V sobotu od 13:30 se na hlavním stadionu v Litoměřicích odehrálo utkání pětadvacátého kola krajského přeboru dospělých, ve kterém naše Áčko porazilo Lovosice 2:0. O branky se postaral David Šraga, nejprve z penalty, poté v osmdesáté minutě, kdy si našel centr Matěje Vrzáka a svou střelou z bezprostřední blízkosti nedal gólmanovi šanci. Litoměřicko tak zaslouženě zvítězilo a navázalo na skvělé výkony našich mládežníků. Utkání zhodnotil Štefan Knapík.

„Po celých devadesát minut jsme předváděli soustředěný výkon, utkání jsme měli pod kontrolou a soupeře jsme do žádných větších šancích nepouštěli. Naším největším problémem bylo nevyužití připravených brankových příležitostí. Jsme spokojeni s výhrou, teď už se musíme soustředit na dvojzápas s Vilémovem. Lepší je vyhrávat než prohrávat…“

Sestřih ze sobotního utkání najdete zde.

Jak už zmínil hlavní trenér, Litoměřicko čeká dvojzápas s Vilémovem a to nejprve v sobotu od 17:00 na hřišti soupeře a následně ve středu 25.5. od 17:00 na hlavním stadionu v Litoměřicích.