Áčko si napravilo chuť v Krupce. Béčko neporaženo! Garda má po dvou zápasech skóre 19:0.

Redakce | 21. 9. 2023

Minulý víkend se vydařil na jedničku. Všechny naše dospělé kategorie získaly plný počet bodů.

V sobotu se litoměřické A-mužstvo vydalo do Krupky k sehrání šestého kola krajského přeboru dospělých. Po domácí ztrátě s Neštěmicemi si žlutomodří spravili chuť právě se sobotním soupeřem, kterému nastříleli osm branek.

Výhru 8:0 zhodnotil hlavní trenér Štefan Knapík. „Od úvodního hvizdu bylo patrné, jakým směrem se bude utkání vyvíjet. Soupeř vsadil na hluboký blok a rychlé protiútoky, my jsme se snažili využívat volných prostorů ke kombinaci a ohrožení soupeřovy branky. Vytvořili jsme si mnoho gólových příležitostí, jsme rádi, že nám to začalo padat, navíc v klíčových momentech nás podržel brankář těžkými zákroky. Lepší je vyhrávat než prohrávat.

Následující utkání odehraje Áčko v sobotu 23.9. od 10:30 na hlavním stadionu v Litoměřicích, kde bude hostit FK Ústí nad Labem B.

Naší rezervě se o víkendu dařilo také, když zvítězilo po páté v řadě. Tentokrát si důležité tři body připisuje po výhře 6:1 ve Mšených Lázních. Po úvodních pěti kolech je tak naše rezerva na prvním místě s plným počtem bodů. Béčko bude v sobotu 23.9. hostit v Mlékojedech soupeře z Libotenic. Utkání začíná v 16:30, tak nás přijďte podpořit!

Sezónu už zahájila i naše nejstarší kategorie, která v prvním kole smetla Střížovice 9:0 a ve druhém kole Lovečkovice 10:0. Následující utkání odehraje naše garda v Žitenicích, a to v pátek 22.9. od 17:30.