U10 získala stříbro na turnaji krajských satelitů.

Redakce | 14. 6. 2022

Jakub Liegert zhodnotil finálový turnaj.

V neděli 12.6. jsme se zúčastnili finálového turnaje ve sdruženém partnerství klubů s Juniorem Teplice a bojovali o mistra kraje. Kluci a holky ve složení Natálie Kadlečková, Marie Trojáčková, Max Liegert, Matyáš Hájek, Jáchym Bergl, Adam Šinglovič, Jonáš Dvořák, Vojta Sedláček a Jakub Bukovský makali a bojovali jako lvi.

První zápas s Mostem nám sice moc nevyšel, ale kluci z Teplic nás výsledkově podrželi a druhý zápas s Mostem jsme již vyhráli 3:2. Celkově jsme Most porazili 9:7. Následoval dvojzápas se silným Ústím. První zápas jsme smolně prohráli 0:1, ale druhý jsme již zvítězili 3:2. Teplice jednou vyhrály a jednou remizovaly a opět jsme s celkovým skóre 9:7 zvítězili. Poslední zápasy ve skupině byly se sdruženými kluby Žatec/Louny. Jedna výhra, jedna remíza a následně dvě výhry Teplic nás poslaly do finále o mistra kraje.

Zde jsme se utkali s velmi silným sdruženým klubem Roudnice nad Labem/Bězděkov. Jak my, tak Teplice jsme byli už značně unavení a s uznáním kvalit soupeře jsme prohráli. Celkově jsme jako FK Litoměřicko/Junior Teplice skončili druzí.

Nutno dodat, že se jednalo o velmi těžký turnaj. Na konci měsíce odjíždíme s klukama a holkama na kolech na turnaj do Pirny - šlo tak o velmi dobrou přípravu.