Áčko v Jílovém neuspělo, rezerva dostala čtyřku a garda smetla Štětí.

Redakce | 5. 9. 2022

Uplynulý víkend přinesl spíše zklamání než radosti.

A-mužstvo se vydalo k třetímu mistrovskému utkání. Ve třetím kole krajského přeboru čekal na Litoměřicko soupeř z Jílového. „Vstup do utkaní z naší strany nebyl špatný, měli jsme více ze hry, ale naše kombinace na útočné polovině byla pomalá a nepřesná a s tím proti soubojovému soupeři nemůžeme uspět.“ Krátce zhodnotil utkání hlavní trenér Štefan Knapík.

Do vedení se dostali domácí v šestadvacáté minutě, kdy si na centr z pravé strany naskočil Michal Just. O deset minut později FK Jílové přidalo další branku a Litoměřicko tak muselo po poločasové přestávce dohánět dvoubrankové manko.

75. minuta. 3:0...

Špetku naděje Litoměřicku dodal Matěj Vrzák, který se po dobrém zpracování dostal do samostatného úniku. Přesnou střelou na bližší tyč propálil brankáře domácích. Ovšem Jílové o pár minut později opět zvýšilo po hrubé chybě naší obrany na tříbrankový rozdíl. Poslední slovo měl Marek Zákravský, který sice proměnil pokutový kop, ale o tom, kdo získá plný počet bodů, bylo rozhodnuto.

Rezervní tým okusil porážku již ve druhém kole. V tom prvním si žlutomodří poradili s Libochovicemi, které i díky hattricku Matěje Vrzáka porazili 4:1. V sobotu bylo na programu utkání v Rovném, které ale nedopadlo vůbec dobře. Litoměřicko nedokázalo vstřelit ani jeden gól, naopak Podřipan hned čtyři. Následující utkání odehraje B-tým v sobotu od 17:00 v Mlékojedech s nováčkem soutěže TJ Sokol Hoštka.

Zato naše stará garda své první utkání v nové sezóně zvládla na výbornou, když v pátek přejela Štětí 7:3. Tak doufejme, že podobný osud čeká i na dalšího soupeře, kterým bude Slavoj Bohušovice.