Rezerva se s Libotenicemi vůbec nepárala

Redakce | 25. 10. 2022

SK Libotenice 0:5 FK Litoměřicko

V rámci desátého kola naše rezerva zavítala do nedalekých Libotenic, kde v posledních třech sezónách nebyla schopná uhrát ani jeden bod. Ovšem sobotní výkon toto prokletí zlomil. Hned ve čtvrté minutě se trefil Tomáš Hruška, o dvě minuty později Ondra Mach a o další dvě minuty zvýšil na 0:3 Lukáš Marič. Ve čtyřiačtyřicáté minutě se o šatňáka postaral Jára Suroviak. Ve druhém poločase tečku za sobotní výhrou udělal Matěj Novotný.

„Výborně připravené hřiště vyhovovalo naší technické hře. Nedůraz soupeře a kvalita v zakončení znamenala brzké vedení 3:0. Soupeř se z tohoto direktu již nevzpamatoval. Když už se domácí dostali do zakončení, pomohla nám branková konstrukce. Do poločasu se nám podařila vstřelit ještě jedna branka a do kabin jsme tak šli s pohodlným vedením 4:0. Kluci k druhému poločasu přistoupili zodpovědně, když se poučili ze zápasu s Lovosicemi, kde jsme prohospodařili vedení 3:0. Zodpovědným výkonem jsme soupeře nepouštěli do žádných vyložených šancí a naopak nám se podařil vstřelit ještě jeden gól. Zápas tak skončil vítězstvím 5:0, kde o výsledku rozhodlo prvních deset minut utkání.“

Následující utkání odehraje B-mužstvo v sobotu 29.10. v Mlékojedech od 14:30. Soupeřem Litoměřicko budou předposlední Brňany.