Zimní příprava vrcholí ke svému konci.

Redakce | 27. 2. 2023

​V sobotu bylo na programu generální přípravné utkání v Modré.

Litoměřicko se o víkendu utkalo s rezervním týmem FK Velké Hamry. Utkání se odehrálo na přírodním povrchu, jenže nepříznivé počasí a předešlé utkání z hrací plochy udělalo spíše bojiště.

Generálku zhodnotil hlavní trenér Štefan Knapík. „Utkání jsme odehráli ve velmi nepříznivých podmínkách. Terén a počasí komplikovalo naši hru, ale v prvním poločase jsme se s okolními vlivy vypořádali dobře. Proměnili jsme své šance a vedli po pětačtyřiceti minutách 3:0. Ve druhém poločase podmínky hrály spíše pro soupeře, který dokázal utkání otočit. Ve vyrovnaném utkání se nám ještě podařilo srovnat na 4:4 a utkání skončilo zaslouženě remízou.”

Oficiální generálku má tak naše A-mužstvo za sebou, ale před startem jarní části změří síly ještě s Křešicemi. V úterý 28. 3. svede poslední přípravný souboj v rámci zimní přípravy v Brozanech od 19:00 se zmíněným soupeřem. „Naplánovali jsme si ještě jedno přátelské utkání. S Křešicemi se utkáme, abychom si vyzkoušeli další herní varianty a po sobotním zápase se opět vrátili na UMT, na které strávíme ještě následující měsíc..” Doplnil trenér Knapík.