Z Oldřichova si Áčko nepřivezlo ani bod.

Redakce | 2. 10. 2023

TJ Oldřichov 2:1 FK Litoměřicko

Z osmého kola krajského přeboru dospělých odešlo litoměřické A-mužstvo jako tým poražených. Oldřichov se ujal vedení v pětadvacáté minutě, kdy se k dorážce dostal domácí útočník David Veselý. Před koncem prvního poločasu se podařilo žlutomodrým vyrovnat skóre. Dominik Ebert svou průnikovou přihrávkou za obranu našel Petra Výborného, který si se zakončením nedělal těžkou hlavu a proměnil střelou na vzdálenější tyč. Do druhé půle vstoupilo Litoměřicko aktivněji a s přibývajícími minutami se podařilo domácí zatlačit, jenže efektivita ve finální a předfinální fázi byla nulová. Pak ale přišel zkrat. Aleš Trejbal přihrával brankáři Patrikovi Škárkovi s myšlenkou otočit hru, jenže realita dopadla trochu jinak. V posledních minutách utkání si Litoměřicko vstřelilo vlastní gól, který utnul veškeré naděje na bodový úspěch. Utkání zhodnotil hlavní trenér Štefan Knapík.

Utkání se hrálo v dobrém tempu. Problémy nám dělal důraz soupeře, díky kterému jsme na hřišti neměli dostatek času a prostoru pro kombinaci. Obě mužstva si vytvořila několik brankových příležitostí, ale o vítězství domácích rozhodla vlastní branka po malé domu v závěru, což pro nás bylo kruté, zejména, když jsme ve druhém poločase měli více ze hry…

Následující utkání odehraje Áčko v sobotu 7.10. na hlavním stadionu v Litoměřicích. Soupeřem v rámci devátého kola bude FK Tatran Kadaň, tradičně od 10:30. Tak přijďte podpořit náš tým!