B-tým prodloužil sérii neporazitelnosti.

Redakce | 17. 10. 2023

SK SAHARA Vědomice 1:2 FK Litoměřicko

V sobotu odpoledne se vydal rezervní tým Litoměřicka k sehrání devátého kola do Vědomic. Nováček soutěže se dostal do vedení po úvodních dvaceti minutách hry, ale další branku si už nepřipsal. Naopak litoměřičtí nejprve vyrovnali ve dvaačtyřicáté minutě a v 72. minutě zvrátili utkání na svou stranu.

Utkání zhodnotil autor druhé branky Michal Foltýn. „Jsem rád, že jsme získali další tři body, zvlášť když je to z venkovního prostředí. Ze začátku zápasu jsme si dlouho zvykali na nepříznivé podmínky. Důrazný soupeř a malé hřiště nám dělalo problém v kombinaci. Bylo dobře, že jsme dokázali vyrovnat ještě před skončením prvního poločasu. Mohli jsme totiž do toho druhého nastoupit s klidnou hlavou a začít od znovu. Druhý poločas jsme už začali soupeře přehrávat a dostávat se do zakončení. Celkově nám teď vychází spíš ty druhé poločasy a nebylo tomu jinak ani ve Vědomicích. V závěru utkání se nám podařilo vstřelit gól na 2:1, ale škoda těch dalších šancí, které kdybychom dali, nemusely být poslední minuty tak nervózní. Ale jak jsem říkal, jsem rád, že jsme to zvládli a získali tři body.“

Následující utkání odehraje B - mužstvo v sobotu od 15:30. Do Mlékojed přijedou Brňany a naše Béčko se bude snažit o setrvání na prvním místě a taktéž o desáté utkání v řadě bez porážky, tak přijďte podpořit!