Béčko vyloupilo Libochovice.

Redakce | 30. 10. 2023

FK Libochovice 1:5 FK Litoměřicko B

Sobotní odpoledne zavedlo litoměřickou rezervu do Libochovic k sehrání jedenáctého kola okresního přeboru. B-tým do utkání vstupoval jako papírově silnější tým, ale hned od úvodních minut musel být v pozoru, jelikož po pěti odehraných minutách šli domácí do vedení. Jak už bývá skoro tradicí, první poločasy se Béčku moc nedaří. V aktuální sezóně Litoměřicko obdrželo celkem dvanáct branek a z toho deset padlo v prvních poločasech. Svěřenci Milana Šmídla se ale rychlou brankou nezalekli a dokázali srovnat skóre ještě před poločasovou přestávkou gólem Jakuba Grunerta. Ve druhém poločase se už hrálo na jednu branku. Litoměřicko tak díky trefám Matějčka, Flégla a Macha prodloužilo znovu sérii neporazitelnosti a připsalo další tři body.

Utkání zhodnotil kapitán týmu Petr Stejskal. „S prvními poločasy máme problémy už delší dobu. Myslíme si, že všechno půjde samo... Druhý poločas - jiný tým. Dokázali jsme dát tři góly během deseti minut, bojovali jsme jeden za druhého a hráli jsme přesně to, co chceme. Pomohl k tomu i soupeř, který šel po červené kartě do deseti. Jsem rád, že se dokážeme kousnout a otočit zápas, a to už po několikáté. Za tohle si kluci zaslouží pochvalu.“

Před litoměřickým rezervním týmem je poslední domácí utkání v roce 2023, které se odehraje v sobotu od 14:00 v Mlékojedech. Přijďte naše Béčko podpořit!