Áčko odjelo z Neštěmic nez bodů. Béčko natahuje vítěznou šňůru.

Redakce | 9. 4. 2024

FK Český Lev Neštěmice 4:0 FK Litoměřicko

V sobotu se litoměřické A-mužstvo vydalo do Neštěmic k sehrání dvacátého kola krajského přeboru dospělých. Hned z úvodu utkání se domácí celek dostal do vedení, které před koncem první půle ještě navýšili. Ve druhém poločase se žlutomodrým nepodařilo zareagovat snižijící brankou a naopak znovu inkasovat. Po devadesáti minutách se utkání ukončilo za stavu 4:0.

„Bohužel jsme tentokrát nedokázali byt tak produktivní, jako soupeř. Naše příležitosti zůstaly nevyužity, zatímco soupeř předvedl v zakončení vetší kvalitu a zaslouženě zvítězil.“ Sobotní porážku zhodnotil trenér Štefan Knapík.

Kdo ale může slavit je litoměřické Béčko, které výsledkem 4:0 nad Straškovem prodloužilo vítěznou šňůru. Díky brankám Machaje, Vrzáka, Stejskala a Eberta si žlutomodrá rezerva
došla pohodlně do vítězného konce a po 16. kole je stále na prvním místě. Z čeho má trenér Milan Šmídl určitě radost je fakt, že litoměřické B-mužstvo je devět utkání v řadě bez porážky.

A-tým odehraje nasledující utkání v sobotu od 10:30 na domácí půděm, kde změří síly se soupeřem z Krupky. Hostitelem našeho B-týmu bude v sobotu odpoledne TJ Sokol Černiv. Zápas sedmnáctého kola se odehraje od 16:30 na hřišti soupeře.