Víkend plný fotbalu

Redakce | 14. 6. 2021

Dalo by se říci KONEČNĚ! Po covidové pauze se postupně dostávájí naše týmy do standardního herního rytmu. Všechny týmy, od mladších žáků výš, sehrály o tomto víkendu přátelská utkání. Ať už dopadla vítězně či ne, všichni byli spokojeni, že se dostali po takové době na hřiště. Dočkali jsme se i diváků a tak nás těší, že po zdánlivě nekonečné odmlce na nás naši fanoušci a přátelé fotbalu nezanevřeli a přišli si hru užít s námi.

A - Muži

FK LTM - SK Roudnice 1:1 (1:0)

FK LTM: Mikoláš (46.Holub) - Novotný, Grunert, Janouš, Zákravský - Hranička (46.Vrzák), Hájek (46. Hnát), Šraga, Januška (46. Suroviak) - Flégl, Frank

Roudnice: Doležal - Šeba, Husák, Kuchař, Matuszewski - Hyťha - Slavíček, Holcman, Možný, Pešek - Aubrecht (Ryska, Barcal, Mikiska, Mrázek, Tajč, Ryska)

Branky: Šraga - Mrázek


B - Muži

SK Liběšice - FK LTM 3:1

FK LTM: Dufek (46. Botoš) - Bezděka, Mühlfait, Kocman, Grus - Marič, Cuc, Varchol, Foltýn, Loula - Nergl (střídající: Nejedlý, Zahálka, Novotný)

Branka: Loula

Utkání zhodnotil trenér Rusý: " Přes porážku hodnotím utkání kladně. Potkali jsme se se soupeřem z 1.A třídy, který byl zkušenější než my. Kluci utkání odmakali, což je to nejdůležitější. "


U19

FK Varnsdorf - FK LTM 1:5 (1:3)

FK LTM: Sedláček-Löwy, Mecera (C), Šustr, Vraný - Machaj - Hervert, Zákravský, Makrlík, Chyma - Novotný Ma.
II. poločas: Seláček - Janouš, Mecera, Šustr, Vraný - Žák, Machaj, Makrlík, Chyma - Zákravský - Kučera, střídání v druhém poločase 65´Makrlík - Novotný Mi. a 70´ Zákravský - Novotný Ma.

Utkání zhodnotil trenér Zuna: "Hrát v měsíci červnu na umělé trávě není ideální řešení, ale hráči byli na tento fakt připraveni. Do zápasu jsme vstoupili s jasným cílem - vyhrát a připsat si tři body do tabulky CovidCup 2021. Začátek zápasu jsme byli aktivní a plnili pokyny, které jsem si řekli v kabině. Přesto jsme jako první inkasovali a to po pěkném uvolnění soupeře u postranní čáry a následném milimetrovém centru do vápna, kde skóroval osamocený hráč teplické akademie Plachý. Po deset minutách jsme vyrovnali, kdy po rohu uplatnil svůj důraz Jakub Löwy. Následovalo několik pěkně připravených šancí. Bohužel bez tíženého efektu. Nicméně do poločasu jsme ještě dvakrát rozvlnili síť soupeře, když se po samostatném úniku prosadil Matěj Novotný a po sedmi minutách ukrajinská akvizice Markijan Chyma. Do druhého poločasu jsme udělali několik změn a snažili se hlídat výsledek. Bohužel jsme udělali i několik chyb v rozehrávce, ale soupeř už nás nepotrestal. Naopak jsme to byli opět my, když se perfektně trefil opět Chyma a po pěkné průnikové přihrávce polaře Machaje zavěsil Novotný. V zápase jsme zkoušeli nově příchozí hráče ročníku 2006 a s jejich výkonem můžeme být spokojeni. Všem hráčům je třeba poděkovat, ale neusnout na vavřínech a v dalším zápase proti Mostu výkon zopakovat."


U15

FK LTM - FK Český Lev Neštěmice 2:5

FK LTM: Viktor Dvořák, Viktor Bouda, Ondřej Holý, Henry Gaudes, Rudolf Kupka, Tony, Marek Fraňous, Jan Živnůstka, Ondřej Ulbrich, Martin Tupý, Daniel Bat’ha
Na střídání připraveni: Jiří Suroviak, Vojtěch Kolařík, Samuel Pospíšil

Branky: Živnůstka, Ulbrich

Utkání zhodnotil trenér Kunert: "Tento přátelský zápas posloužil hlavně k poznání nových hráčů ročníku 2008 a hledání optimální sestavy pro nový ročník. Soupeř z Neštěmic od začátku zápasu působil sehranějším dojmem a využil našich chyb v obraně. Zaslouženě tak vyhrál tento přátelský zápas. Naši hráči si vypracovali několik brankových příležitostí, ale podařilo se vstřelit pouze dvě branky, a to Janem Živnůstkou a Ondřejem Ulbrichem. Víme, že nás čeká hodně práce, jak v rozvoji individuálních činností, tak i týmové součinnosti. Věříme, že se nám podaří najít pro všechny optimální místo v sestavě, abychom se mohli fotbalově rozvíjet. Tím by se zlepšil celkový herní projev týmu a s tím je spojený i výsledek v zápase."


U13

FK LTM - FK Český Lev Neštěmice 12:1

Sestava: T.Branke, O.Hájek, M.Novotný, T.Kňourek, M.Hřeben, I.Kružík, A.Bureš, O.Zach, M.Černý, R.Sivák, K. Branke a T. Dvořák.

Branky: Novotný, Kružík, Bureš 3, Hřeben 3, Kňourek 2 a Sivák 2


U10

Kategorie U10 se zúčastnila IV. memoriálu Vladimíra Betky v Roudnici nad Labem. Více zde v sekci zápasy https://www.fklitomericko.cz/youth?category=U10


U8

Kategorie U8 se zúčastnila turnaje v Neštěmicích. Více zde v sekci zápasy https://www.fklitomericko.cz/youth?category=U8