Další vyhrané derby! Rezerva porazila Lovosice 3:0 a Garda smetla Černiv.

Redakce | 12. 10. 2021

Rezerva přivezla první tři body z venkovního utkání. V rámci sedmého kola porazilo Litoměřicko 3:0 Lovosice a posunulo se na sedmou příčku v tabulce okresního přeboru. Utkání zhodnotil záložník Jan Grus.

„ Je důležité, že jsme dokázali bodovat i na venkovní půdě. Jestli chceme pomýšlet na postup do B třídy, musíme venku bodovat a to se v neděli povedlo i s nulou vzadu. Jak se říká derby nemá favorita. Utkání jsme tedy nepodcenili a hned od první minuty vlétli na domácí ve velkém tempu. Snažili jsme se hrát rychle, po zemi a moc nevymýšlet. První poločas soupeř nevěděl co s námi, po ztrátě jsme díky výbornému represingu získali míč zpět na své kopačky a znovu tvořili hru. V druhém poločase jsme zaspali začátek, úvodní minuty patřili domácím ale naše obrana vždy řekla NE! Do konce utkání jsme náskok navýšili ještě o dvě branky Suryho a v klidu dohráli utkání. Od toho se musíme odrazit, řekl bych, že to byl jeden z nejlepších výkonů v letošní sezóně, a že to bylo v Derby? O to je ta výhra sladší!

Stará garda - V pátek Litoměřicko hostilo na domácí půdě Sokol Černiv. Díky neskutečné výhře 10:4 se naše Garda posunula na třetí místo v tabulce. Gratulace!