Litoměřicko vyloupilo Modlany.

Redakce | 25. 4. 2023

Naše A - mužstvo dokázalo odvézt důležité tři body z venkovního prostředí po výhře 4:2.

V sobotu byl na programu výjezd do Modlan. Domácí celek se pohybuje na předních příčkách a tak Litoměřicko nečekalo vůbec lehké utkání. Skóre otevřel David Šraga, který proměnil pokutový kop ve třicáté minutě. Více se v první pětačtyřiceti minutách nestalo. Vstup do druhé půle vyšel skvěle. Pár minut po zahájení poločasu zvýšil na 0:2 David Mrázek. V šedesáté třetí minutě domácí srovnali díky brance Josefa Blažka. 81´ Vladimír Flégl - střelec třetího gólu Litoměřicka. Domácím se podařilo pět minut před koncem ještě stav snížit na 2:3, ale poslední slovo měl mladý Dominik Ebert. Hlavní trenér Štefan Knapík zhodnotil sobotní výhru.

„Chvíli nám trvalo, než jsme si zvykli na nerovné kratší hřiště. Náš výkon se s postupem času zlepšoval, jen škoda, že jsme o poločase nešli do kabin s vyšším brankových rozdílem. Ve druhém poločase nás soupeř zatlačil, měl více ze hry , ale my využili rychlé protiútoky a vždy dokázali odpovědět na obdrženou branku. Lepší je vyhrávat než prohrávat…“

Následující utkání odehraje náš A - tým v sobotu 29. 4. od 10:30 na hlavním stadionu v Litoměřicích. Přijďte nás podpořit v co největším počtu, protože je tady derby! Litoměřicko v rámci 23. kola hostí na domácí půdě ASK Lovosice.