Litoměřicko má za sebou anglický týden.

Redakce | 30. 4. 2024

Prohra, výhra a postup v poháru.

Litoměřický A-tým absolvoval během sedmi dnů hned tři utkání. První se odehrálo v sobotu 20. 4. v Ústí nad Labem, kde žlutomodří hráči prohráli 2:1. Utkání zhodnotil hlavní trenér Štefan Knapík. „Z utkání si odnášíme smíšené pocity, protože jsme odehráli vyrovnaný zápas se silným soupeřem, body nebyly daleko.“

Následovalo středeční pohárové utkání v Srbicích. V obměněné sestavě se podařilo Litoměřicku postoupit do dalšího kola po výhře 4:2. O rozhodující branky se dvakrát postaral Dominik Ebert a dvakrát Lukáš Marič.

Anglický týden uzavřelo domácí utkání s Oldřichovem, které Litoměřicko zvládlo tříbodově. „Naším úkolem bylo překonat hluboký blok soupeře a využít vytvořené příležitosti. V prvním poločase se nám to povedlo jen jednou, ve druhém dějství jsme byli úspěšnější a v klidu jsme si došli pro tři body. Lepší je vyhrávat než prohrávat.“ uvedl trenér Štefan Knapík po výhře 5:2.

Následující venkovní utkání odehraje naše Áčko v neděli 5. 5. od 15:00. Soupeřem v rámci čtyřiadvacátého kola bude FK Tatran Kadaň.