DERBY JE TADY!

Redakce | 28. 4. 2023

V sobotu nás čeká derby!

Litoměřicko v sobotu hostí ASK Lovosice a to znamená, že derby je tady! Po šesti měsících je na programu mistrovské utkání s tradičním rivalem. Již tuto sobotu 29. 4. se odehraje odveta utkání Litoměřicko versus Lovosice.

Podzimní setkání těchto dvou týmů skončilo ve prospěch Litoměřicka. Díky brankám bratrů Lukáše a Matěje Mariče si žlutomodří odvezli z Lovosic tři body po výhře 2:1. Nyní máme před sebou jarní odvetu, která se odehraje na stadioně v Litoměřicích.

Do utkání vstupuje jako papírově silnější naše A - mužstvo, které v posledním kole předskočilo v tabulce krajského přeboru Slavoj Žatec a drží se na osmé příčce. Soupeř se naopak utápí na dně. Po dvaadvaceti zápasech nasbíral pouze deset bodů a tato sezóna se pro ASK nevyvíjí vůbec dobře. Na předposlední místo ztrácí dvanáct bodů a pokud by se chtěl náš sobotní soupeř udržet v krajském přeboru, musí sbírat body.

Derby nemá favorita! I přes trápícího se soupeře nesmí Litoměřicko sobotní duel podcenit, protože v derby se hraje o víc než jen tři body.

Přijďte podpořit naše Áčko v sobotu na stadion. Výkop je tradičně v 10:30. Vaše podpora bude potřeba!